Suveræn pop-up med kok Luca Frei fra Zürich & V’italian

Præsenteres af Restaurant V'italian

Luca Frei fra Nomads Zürich er kendt for sine populære pop-ups. Nu er turen kommet til København, når han rykker ind i køkkenet hos nyåbnede V’italien på Gråbrødre Torv.

Glæd dig til 5 delikate retter med blandt andet Luca Freis plantebaserede version af en østers, tortellini med fennikel og bisque og en skøn dessert med havtorn og hvid chokolade.

Luca Frei dyrker jord til bord-konceptet og bruger hele planten i sin madlavning, blandt andet ved at lave garum og grøntsagskrydderier, der giver ekstra aroma til retterne.

Du møder også en række innovative mad-iværksættere fra Zürich:

Esther Kern, en prisvindende kogebogsforfatter, præsenterer sit nye produkt fra "Veg-Alp®?"-projektet; en rødbedebøf, som naturligvis også er på menuen.

Silvan Leibacher, medstifter af EggField, der har lavet et plantebaseret alternativ til hønseæg, som Luca Frei serverer, så du kan smage resultatet.

Glæd dig til en lærerig og ikke mindst velsmagende aften med Luca Frei og gæster fra Zürich.

Bemærk, at menuen er plantebaseret.

Dine værter

Instagram vitalian.cph 

Instagram Nomads Zurich

Instagram Veg-Alp

Instagram Eggfield Food

En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.

”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske hovedstad.

Læs mere om ”Zürich møder København” her.

Prisen er eksklusiv billetgebyr


Info

Plantebaseret østers, croquetter og choron

Rødbede, estragon, peberrod og brioche

Tortellini, fennikel, citron og bisque

Majskolber, boghvede og sauce

Havtorn, vegansk hvid chokolade og mandler

I løbet af aftenen vil mad-iværksættere fortælle om nogle af deres produkter fra aftenens menu.

Der er mulighed for at tilkøbe eksklusive vine fra Zürich samt en vinmenu tilpasset de enkelte retter. 



Adresse: Gråbrødretorv 9, 1154 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.