Luca Frei fra Nomads Zürich er kendt for sine populære pop-ups. Nu er turen kommet til København, når han rykker ind i køkkenet hos nyåbnede V’italien på Gråbrødre Torv.
Glæd dig til 5 delikate retter med blandt andet Luca Freis plantebaserede version af en østers, tortellini med fennikel og bisque og en skøn dessert med havtorn og hvid chokolade.
Luca Frei dyrker jord til bord-konceptet og bruger hele planten i sin madlavning, blandt andet ved at lave garum og grøntsagskrydderier, der giver ekstra aroma til retterne.
Du møder også en række innovative mad-iværksættere fra Zürich:
Esther Kern, en prisvindende kogebogsforfatter, præsenterer sit nye produkt fra "Veg-Alp®?"-projektet; en rødbedebøf, som naturligvis også er på menuen.
Silvan Leibacher, medstifter af EggField, der har lavet et plantebaseret alternativ til hønseæg, som Luca Frei serverer, så du kan smage resultatet.
Glæd dig til en lærerig og ikke mindst velsmagende aften med Luca Frei og gæster fra Zürich.
Bemærk, at menuen er plantebaseret.
Dine værter
Instagram Eggfield Food
En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.
”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske hovedstad.
Læs mere om ”Zürich møder København” her.
Prisen er eksklusiv billetgebyr
Plantebaseret østers, croquetter og choron
Rødbede, estragon, peberrod og brioche
Tortellini, fennikel, citron og bisque
Majskolber, boghvede og sauce
Havtorn, vegansk hvid chokolade og mandler
I løbet af aftenen vil mad-iværksættere fortælle om nogle af deres produkter fra aftenens menu.
Der er mulighed for at tilkøbe eksklusive vine fra Zürich samt en vinmenu tilpasset de enkelte retter.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev